V-ați uitat pe eticheta Cinicul de serviciu? A început un serial despre grădina Aken. Azi Știri pe scurt iar pe carteadeschisa.ro considerații articolul lui Maiorescu În contra direcției de astăzi în cultura română.

În atentia AUTORILOR !

Noi considerăm că publicarea poeziei dvs. pe carteadeschisă.ro/poezii este un act de onoare adus autorului căruia astfel i se confirmă valoarea operei sale prin includerea într-o antologie virtuală. Dacă însă autorul sau reprezentantul acestuia consideră că îi este atentat în orice fel imaginea publică, beneficiile materiale ori morale îl rugăm ca pe cale amiabilă să ne anunțe printr-un mesaj asupra condițiilor domniei sale (fie de modificare, fie de retragere a textului selectat). Administratorul blogului se angajează ca în termen de maxim 7 zile de la primirea notificării să opereze schimbările cerute sau să retragă pe cât posibil imediat si prompt – daca asta li se cere in mod expres – textul de pe pagina publicată.

Pentru autorii care doresc retragerea de pe site îi rugăm să specifice înainte dacă doresc sau nu ca textele lor să participe la procesul de votare (poezia săptămânii, lunii, anului) ori dacă să fie măcar menționați că au fost selectați cu un anume material și să existe un link către site-ul unde a fost publicat inițial. Lipsa acestor mențiuni presupune dorința de a fi șters complet textul poetic în cauză.

Inițiatorul acestui site consideră că o antologie virtuală astăzi este inexistentă, mulți cititori sunt descurajați să mai guste poezia din cauza unei adevărate invazii de texte slabe calitativ și demersul de cernere valoric este absolut necesar. Toate textele publicate pe acest blog corespund unui standard minim de valoare, chiar dacă ele nu sunt mai departe votate sau primesc un numar insuficient de voturi din partea cititorilor. Dacă însă autorii consideră că textele lor sunt mai bine promovate prin site-ul/ revista unde au fost publicate inițial și care sunt menționate prin linkuri și pe blogul nostru îi rugăm să ne comunice toate doleanțele lor